Om Hundmat

Föreläsningen är på 2 timmar och handlar om de olika hundfodervarianterna som finns på marknaden och även vad man kan gör själv. Vi går igenom vad som gömmer sig i torrfoder, våtfoder, färskfoder, barf och hemlagat. Ämnen som tas upp är bland annat basal näringslära i korthet (här är det en fördel om man har lyssnat på föreläsningen Näringslära för hund tidigare), lite om mag-tarmkanalens fysiologi hos hund, foderhistorik, tillverkningsprocesser och ingredienser. Föreläsningen är oberoende och inte sponsrad av foderföretag utan bygger på vetenskap, erfarenhet och fakta.

Ingen föreläsning är in planerad

Denna föreläsning kan också bokas av föreningar, klubbar eller andra sällskap.

Kontakta Humlebyns för mer information, offertförfrågan och bokning av datum och tid.
Förfrågan och bokning här

Kommentarer inaktiverade.