Hanar

Käpäläkoplan Battery

Billy_July2012_300x223


Billy är en glad kille med humor, om man nu kan säga så om en hund. De som har träffat honom vet vad jag menar. Han ”skrattar” och busar och tar egentligen inget på allvar. Livet är en lek. Han tycker själv att han är det snyggaste som finns på fyra tassar och har massor med charm och attityd. Billy är ett matvrak men som belöning vid träning är nog tennisbollen roligast. Billy tävlar i agility klass 3 och var med i SM 2017 i lag, nu har han 2 SM-pinnar individuellt inför SM 2019. Billy kan användas för avel med friska, välvårdade och registrerade sheltietikar.

*2009-03-10, svart-vit, 42 cm
Far: US CH Hillstone Final Cut
Mor: Carmylie Winter Wind
Ögon: U.a.
HD/AD: BB/00

Patella: U.a.
Gentestad: MDR1 +/+, vWD III Fri, CEA Fri
Mentaltestad
Stamtavla
Mer om Billy

Humlebyns Arkansas

Kalle-juli-2016



Kalle är våran lilla buspojke. Mycket aktiv med tryck under tassarna. Kalle är MH testad och tävlar i agility klass 3, han var med i SM 2018 i lag och är även kvalad för SM 2019 i lag, han har dessutom 2 SM-pinnar individuellt inför SM 2019. Han har ärvt sina föräldrars underbara temperament och mentalitet. Han är framåt, social, mycket busig, matglad och har gärna dragkamp med leksaker. Kalle kan användas för avel med friska, välvårdade och registrerade sheltietikar.

*2014-06-15, svart-vit, 40 cm
Far: Käpäläkoplan Battery
Mor: Änghagens Grevinna
Ögon: U.a.
HD/AD: BB/00

Patella: U.a.
Gentestad: MDR1 +/+, CEA Fri
Stamtavla

Kellcrest Trendsetter

Trendy-aug-2016


Trendy är en riktig tuff kille med mycket karaktär och envishet. Han har en fantastisk förmåga att skaka av sig obehag och gå vidare i livet. Maten vaktas noga och äts upp då publiken (Billy och Mitzi) tittar på. Favoritgodis är torkade grisöron och äpple. Trendy kan användas för avel med friska, välvårdade och registrerade sheltietikar.

*2011-06-07, svart-vit, 36,5 cm
Far: US CH Sea Haven Etched In Silver
Mor: Serenity´s Shake Her Booty
Ögon: U.a.
HD/AD: AA/00

Patella: U.a.
Gentestad: MDR1 -/+, vWD III Fri, CEA Fri
Stamtavla
Mer om Trendy