Allt du behöver veta om Hundmat

Föreläsningen är på 2 timmar och handlar om de olika hundfodervarianterna som finns på marknaden och även vad man kan gör själv. Vi går igenom vad som gömmer sig i kommersiell hundmat som tex torrfoder, våtfoder, färskfoder och barf. Ämnen som tas upp är bland annat basal näringslära i korthet, lite om mag-tarmkanalens fysiologi hos hund, foderhistorik, tillverkningsprocesser, innehållsförteckning, analytiska beståndsdelar och vad säger reklamen? Föreläsningen är oberoende och inte sponsrad av foderföretag utan bygger på vetenskap, erfarenhet och fakta.

Denna föreläsning kan också bokas av föreningar, klubbar eller andra sällskap.

Kontakta Humlebyns för mer information, offertförfrågan och bokning av datum och tid.
Förfrågan och bokning här

Kommentarer inaktiverade.